Marketing Benešovsko pro HR oddělení společnosti ALPLA

Pro společnost ALPLA v Česku jsme realizovali návrh a výrobu HR kampaně zaměřenou na nábor nových zaměstnanců do provozu v Bystřici. ALPLA je nadnárodní firma se zaměřením na výrobu obalových řešení pro dodavatele z oblasti potravinářství a péče o domácnost (FMCG).

Letos slaví ALPLA 30 let působení na českém trhu a má kolem 200 zaměstnanců.

Z důvodu náboru zaměstnanců jsme realizovali lokální placement v okolí Bystřice:

  • pořízení fotografií v provozu,
  • pořízení fotografií zaměstnanců,
  • vizuál a realizace billboardů,
  • vizuál a realizace plakátů.

Fotografem byl Martin Kamín.

Outdoor realizace billboardů a plakátu pro ALPLA, Benešov u Prahy

V kombinaci s online strategiemi, jako je sociální média a firemní web, mohou billboardy a místní kampaně posílit vaši celkovou strategii náboru zaměstnanců tím, že osloví místního trhu a vytvoří silnou značku zaměstnavatele.

Billboardy a místní kampaně mohou hrát klíčovou roli v marketingu náboru zaměstnanců tím, že zvyšují povědomí o vaší společnosti jako atraktivním zaměstnavateli a přitahují pozornost potenciálních kandidátů. Zde je několik způsobů, jak mohou tyto strategie pomoci:

1. Zvýšení viditelnosti: Billboardy umístěné na strategických místech a místní kampaně v místě sídla společnosti či poboček zvyšují viditelnost vaší firmy mezi místními obyvateli a potenciálními kandidáty. To je prvním krokem k tomu, aby vaše společnost byla považována za atraktivního zaměstnavatele.

2. Budování značky zaměstnavatele: Vizuálně atraktivní billboardy a kampaně mohou pomoci budovat pozitivní vnímání vaší společnosti jako místa, kde lidé chtějí pracovat. Kvalitní design, sdílení hodnot a výhod zaměstnanců mohou přilákat pozornost a vytvořit pozitivní emocionální spojení.

3. Cílení na místní trh práce: Místní billboardy a kampaně umožňují oslovit specifickou cílovou skupinu v daném regionu. Tímto způsobem můžete lépe oslovit potenciální zaměstnance, kteří žijí v blízkosti vaší firmy a jsou pravděpodobnějšími zájemci o práci u vás.

4. Představení pracovního prostředí: Místní kampaně mohou zahrnovat i vizuální materiály a příběhy zaměstnanců, což může pomoci potenciálním kandidátům lépe si představit, jaké je pracovní prostředí ve vaší společnosti a co mohou očekávat.

5. Podpora citace: Místní kampaně mohou oslovit aktuální zaměstnance tím, že se podělí o své zkušenosti a doporučili společnost svým známým a rodině. Osobní doporučení jsou často velmi důvěryhodným způsobem, jak získat nové zaměstnance.